Min bedste Foundation

Revlon ColorStay

Du vil ikke tro hvor mange forskellige foundations jeg har prøvet igennem årenes løb, lige fra apotekets mærker til dyre high-end produkter, hvor ingen af dem virkede i den sidste ende.

Jeg har vanskelig hud og næsten hver eneste foundation jeg har prøvet, har enten efterladt min hud for tør eller for fedtet.
Men efter flere års forsøg, tror jeg endelig, at jeg har fundet det perfekte match.

Jeg har egentlig aldrig rigtig tænkt over at prøve Revlon's flydende makeup produkter, da de umiddelbart synes at appellere til et lidt ældre publikum, måske oven i købet som en slags "rynke viskelæder". Men jeg besluttede alligevel at prøve Revlon's ColorStay for Normal/tør hud.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor super glad jeg er for dette køb. Jeg har brugt det i en måned nu, og jeg har haft absolut ingen urenheder eller fedtet hud. ColorStay har en fejlfri, naturlig finish med en perfekt dækning, der rent faktisk holder hele dagen lang.

Så hvis du leder efter den perfekte foundation jeg absolut anbefale Revlon's ColorStay!