Hjemmelavet bodylotion

Det er nemt at lave din egen bodylotion, en opskrift på bodylotion er ikke nødvendigvis svær.
Først og fremmest skal du finde ingredienserne til din bodylotion, du skal bruge følgende:
  • emulgerende voks
  • olie
  • destilleret vand
  • farvestof
  • en duft
Du skulle være i stand til at købe det meste i din lokale matas.

Trin et: Det første skridt i at gøre bodylotion er at blande olie og vand sammen på med dit emulgerende voks. Dette vil skabe grundlaget for din lotion. Den emulgerende voks er hvad der holder vand og olie fra adskillelse. Du skal finde det blandingsforhold som passer dig bedst, start med halvt og halvt – jævn med den emulgerende voks.

Trin to: Det andet skridt i at gøre bodylotion er at tilføje din æteriske olier eller duftolier. Æteriske olier vil gøre din bodylotion duftende og kan give aromaterapeutisk effekt. Duftolier kan også bruges til at give din lotion en dejlig duft.

Trin tre: Det tredje skridt i at gøre bodylotion er at tilføje din farvestoffer. Disse farvestoffer kan være fra et laboratorium eller de kan komme fra naturlige kilder. Hvis du har planer om at markedsføre din håndlavede hudplejeprodukter som naturlige hudplejeprodukter, så kan du vælge at bruge naturlige farvestoffer som paprika eller gurkemeje.


Trin fire: Det fjerde trin er at putte din hjemmelavede bodylotion på en flaske. Du kan vælge at bruge en krukke, tube eller sprayflaske til din bodylotion. Du kan lave dine egne hjemmelavede etiketter på flaskerne med dit firmanavn, logo og dine ingredienser.