Mod bumser og acne - 5 tips

Bumser de kommer på de mest ubelejlige tidspunkter, gerne hvis man har en aftale med veninderne eller måske en date? I begge tilfælde er bumser en slem plage, som du bare vil have fjernet hurtigst muligt. Jeg har selv prøvet forskellige metoder, og jeg giver dig her fem metoder til at blive bumserne kvit.

Bumsefjerner nr 1. Clearsil
Acne og filipensernes fjende nummer 1 – den klassiske Clearsil gør underværker på uren hud, om end det ikke er et mirakel produkt. Clearsil virker utroligt godt for de fleste, jeg har dog et par veninder, hvor det slet ikke synes at have nogen effekt.Bumsen forsvinder med isterninger
Ikke alle tror på det, men is kan faktisk sagtens mindske dine bumser – det er en stor overraskelse når man opdager hvor effektivt det reelt er.
Læg en par isterninger i en pose og hold den mod bumsen i ca. 10min, du har nu indefrosset bumsen og den skulle gerne være væsentlig mindre, måske endda helt forsvundet.
Metoden er simpel og effektiv, du skal selvfølgelig passe på, at du ikke får frostskader

Tandpasta mod bumser
At bumser i ansigtet kan fjernes med tandpasta er næppe nogen nyhed, men du skal huske at det kun er den hvide variant der virker, de andre er mindre effektive og arbejder ikke nær så godt på huden.
Ideen med tandpasta som acnebehandling er, at du smører tandpasta på betændte område, du lader det sidder og sover med det om natten. Næste morgen vil bumsen være forsvundet, og der er klar til igen at se smuk ud.
Tandpasta virker også på irriterende hudorme, fremgangsmåden er den samme, en særdeles simpel og effektiv kur mod bumser.

Creme mod bumser
Et af mine favorit produkterer Mario Badescu's cream, fordi det nærmest udøver mirakler. Ikke alene er denne creme en redningskrans, når det kommer til at minimere bumser på rekordtid, men det virker også forbavsende godt som afdækning. Cremen gør det muligt, at skjule bumsen under din foundation. Det betyder at du kan bruge cremen, mens den usynligt påvirker huden og fjerner bumsen. Det er simpelthen genialt.

Teposer mod bumser
Teposer er en god måde at reducere størrelsen og rødme af en bums, hvorfor betale for dyre behandlinger når det gøres næsten gratis med te.
Det er ikke ligegyldigt hvilken te du anvender, den grønne te variant virker langt bedre, sandsynligvis pga. de høje antioxidant værdier.