Fyldige læber i dag

Alle ønsker Angelina Jolie perfekte læber, hvilket måske nok er muligt med collagen eller saltvands indsprøjtninger. Men der findes dog måder at få dine læber til at synes mere fyldige, uden nogen som helst indsprøjtninger

Først og fremmest skal du passe på dine læber, ligesom du passer på din hud. Køb en læbe Exfoliator (det er en mild peeling) og brug den 3 gange om ugen, hvilket skånsomt fjerner de døde hudceller og efterlader dine læber glatte som aldrig før.

En typisk kold dansk vinter kræver at du sørger for at bruge en god læbepomade, der vil forhindre dine læber fra at blive tørre og sprukne.

Nu hvor dine læber er bløde og sunde, anskaf en god læbe blyant. Den skal du køber skal passe til din naturlige læbe linje. Tegn en linje på den øverste del af dine læber, hjørnerne, og en lille linje nederst. Dette vil give definere dine læber en lille smule og understrege illussionen af fyldige læber.

Nu gælder det påføring af læbestiften, det er vigtigt at du sørger for ikke at gå udenfor linjerne. Når du er færdig, presser du læberne sammen mod et stykke silkepapir.

For at dine læber synes fyldigere anvendes en lip gloss, ovenpå den tidligere påførte læbestift.